0

مرکز ارائه نرم افزار های اسلامی

مذهبی اپ سایتی با نرم افزارهای اندروید در همه ی موضوعات مذهبی

روش های جلوگیری از ویروسی شدن موبایل

خانه » اندروید » روش های جلوگیری از ویروسی شدن موبایل

جلوگیری از ویروسی شدن موبایل

ندروید هم اکنون محبوب‌ترین و پرکاربرترین سیستم عامل موبایلی دنیا است که قابلیت‌های فراوانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. هم اکنون بسیاری از افراد حتی اغلب اقدامات مالی و تجاری خود را هم با گوشی‌های هوشمندشان انجام می‌دهند. حال تصور کنید که منبعی این چنینی مورد جاسوسی افراد سودجو قرار بگیرد! مطمئنا در این شرایط ممکن است ضربه‌های جبران‌ناپذیری به بار آید. گسترش استفاده از تبلت و گوشی‌های اندرویدی سبب شده تا افراد سودجو و هکرها به شدت بر روی این سیستم عامل و سوء استفاده از کاربران آن متمرکز شوند. بنابراین شما برای حفظ حریم خصوصی خود و جلوگیری از جاسوسی اطلاعات دستگاه اندرویدیتان باید حتما به برخی از مسائل امنیتی توجه داشته باشید.

یکی از اصلی‌ترین روش‌هایی که افراد سودجو با استفاده از آن اطلاعات شخصی دستگاهتان را می‌دزدند مربوط به ویروس و بدافزار می‌شود! هکرها یا توسعه دهندگان سودجو با ایجاد بد افزارها و ویروس های اندرویدی می‌توانند به خطری جدی برای شما تبدیل شوند. بنابراین شما باید همواره سعی کنید که دستگاه اندرویدی خود را از ویروسی شدن یا آلوده شدن به بد افزار دور نگه دارید، اما چگونه می‌توانیم از ویروسی شدن اندروید و آلوده گشتن به بد افزار جلوگیری کنیم؟ در این مقاله به سه روش کاربردی و مناسب اشاره می‌کنیم که با در نظر گرفتن آن‌ها قادر به جلوگیری از ویروسی شدن اندروید و آلوده گشتن به بد افزار خواهید بود. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش‌ها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می‌توانید از طریق شماره‌های موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آن‌ها راهنمایی دقیق‌تری بخواهید. با موبایل کمک همراه باشید.

سیستم عامل دستگاه را به روز رسانی کنید!

یکی دیگر از مسائلی که به شدت در قبال جلوگیری از ویروسی شدن اندروید و آلوده گشتن به بد افزار موثر است مربوط به آپدیت یا به روز رسانی دائم سیستم عامل آن می‌شود. کمپانی‌های سازنده دستگاه‌های اندرویدی گاها آپدیت‌های OTA را با اهداف امنیتی منتشر می‌کنند. استفاده از این آپدیت‌ها هم می‌تواند لایه‌های امنیتی دستگاه را تقویت کند و به نوعی ضعف‌هایی که پیش از یافته شده بود را برطرف سازد.

به این ترتیب دستگاهتان از نظر امنیتی کاملا به روز می‌شود و حتی بد افزارها و ویروس هایی که با استفاده از مشکلات و خلا پیشین قصد دزدیدن اطلاعاتتان را داشتند، دیگر قادر به دستیابی به آن اطلاعات نخواهند بود. بنابراین به منظور جلوگیری از ویروسی شدن اندروید و آلوده گشتن به بد افزار حتما دائما به روز رسانی هایی که به صورت OTA منتشر می‌شوند را دانلود و نصب کنید.

از یک آنتی ویروس قدرتمند و مناسب استفاده کنید!

شاید تصور داشته باشید که اندروید نیازی به نصب آنتی ویروس ندارد! اما به واقع این چنین نیست. نصب و استفاده از یک آنتی ویروس مناسب و قدرتمند در گوشی اندرویدی شما می‌تواند به شدت در راستای جلوگیری از ویروسی شدن اندروید و آلوده گشتن به بد افزار موثر واقع شود. هم اکنون آنتی ویروس‌های متعددی برای اندروید ارائه شده‌اند. با مراجعه به گوگل پلی استور می‌توانید به لیست این آنتی ویروس‌ها دسترسی پیدا کنید و بهترین موارد موجود را انتخاب و دانلود نمایید. آنتی ویروس‌هایی همچون Kaspersky، McAfee، Avast و غیره از موارد مناسبی هستند که می‌توانید در دستگاهتان نصب کنید.

به دسترسی اپلیکیشن‌ها دقت کنید (App Permissions)

اپلیکیشن‌هایی که دانلود می‌کنید موظف هستند که لیستی از دسترسی‌های مورد نیاز خود را ارائه کنند. این لیست تحت عنوان “Permissions” ارائه می‌شود و مشخص می‌کند که برنامه‌ای که قصد نصب آن را دارید، دقیقا به کدام بخش از منابع اطلاعاتی دستگاه اندرویدی دسترسی خواهند داشت. اگر مشاهده کردید که یک برنامه تمایل به دسترسی به بخش‌ها یا اطلاعات عجیبی داشت، از دانلود آن برنامه صرف نظر کنید چرا که می‌تواند آلوده به بدافزار یا ویروس باشد.

در اندروید مارشمالو می‌توانید با مراجعه به منظور تنظیمات و بخشی که با عنوان Apps Permissions ارائه شده است نسبت به بهینه‌سازی دسترسی تمام برنامه‌های نصب شده در دستگاه به بخش‌ها و منابع مختلف بپردازید. این قابلیت به شدت می‌تواند در راستای جلوگیری از ویروسی شدن اندروید و آلوده گشتن به بد افزار موثر باشد. در نسخه‌هایی از سیستم عامل اندروید که این ویژگی ارائه نشده، می‌توانید از اپلیکیشن‌هایی همچون MoboClean استفاده کنید. بنابراین به منظور جلوگیری از ویروسی شدن اندروید و نصب بد افزار در آن حتما به دسترسی اپلیکیشن‌ها توجه کنید.

از شبکه‌های وای فای رایگان استفاده نکنید!

همه ما عاشق مکان‌هایی هستیم که در آن وای فای رایگان ارائه می‌شود، اما آیا می‌دانید که این شبکه‌های وای فای گاها می‌توانند ریسک بزرگی را برایتان به همراه داشته باشند؟ یک فرد سودجو یا هکر می‌تواند با متصل شدن شما به شبکه وای فایی مشابهی که او هم به آن متصل است، بسیاری از اطلاعات شخصی شما را به سرقت ببرد. شاید به این صورت وی نتواند مستقیما در دستگاه اندرویدی شما ویروس یا بدافزاری ارائه کند، اما می‌تواند به اطلاعات خاصی در دستگاهتان دسترسی داشته باشد. بنابراین اگر به مسئله امنیت اطلاعات دستگاه اندرویدی خود اهمیت می‌دهید، تا حد امکان از شبکه‌های وای فای رایگان استفاده نکنید.

جمع‌بندی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی ترفندهای امنیتی پرداختیم که منجر به جلوگیری از ویروسی شدن اندروید و آلوده گشتن به بد افزار می‌شود. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش‌ها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می‌توانید از طریق شماره‌های موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آن‌ها راهنمایی دقیق‌تری بخواهید.

 

ما را از نظرات و انتقادات خود محروم نفرمایید.

 

مذهبی اپ

اولین اپ استور مذهبی در ایران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =

تعداد کاربران 271 عدد
تعداد محصولات 326 عدد
تعداد نوشته ها 149 عدد

logo-samandehi

مذهبی اَپ، فعالیتی از جانب گروه تبلیغی مبنا(مرکز برنامه نویسی و نوآوری های اسلامی ) است که سعی دارد نرم افزارهای مورد نیاز مذهبی را با دسته بندی خاص در اختیار کاربران قرار دهد.
ارتباط با ما